Še ena slovenska bedasta

Oblecimo že enkrat hlače
16. 10. 2017.
Gostovanje v oddaji VVFaktor na TV3
19. 10. 2017.

Iz Bruslja je slišati, da španska vlada izraža zaskrbljenost zaradi odzivov Slovenije na »Catalunya crisis«.

To je logični in neizogibni izplen debilnih blebetanj uradnih in manj uradnih prisklednikov ter FDV-jevskih osamosvajaških zaslugarjev, odkoder bruha ves spekter trapastih bluzenj od “enakosti situacije” do “posebnosti slovenske …”, ki da se je osamosvojila zaradi določb jugoustave, oborožitve, odločnosti ipd.

Tragično je, da je opozorilom o dejanskem stanju stvari in neizprosni logiki internacionalnega prava »kakor noter – tako ven«, sledil edino bivši predsednik države in prej generalni sekretar SKZKS g. Milan Kučan, ki je na TVS v oddaji Odmevi odločno interveniral pri omembi »odcepitve SR Slovenije« ter poudaril RAZDRUŽITEV tistega, kar je SFR Jugoslavijo – prej Kraljevino SHS in Kraljevino Jugoslavijo – sestavilo.

Bedasta ignoranca pooblaščenih oseb in “strokovnjakov”, ki so že določanje poteka državne meje s svojim napihnjenim pravnim – in sploh – neznanjem totalno zasrali, očitno prinaša še meddržavno zamero in sramoto na drugih poljih.

Španija povsem upravičeno protestira, saj navsezadnje tudi prenekatera – pod neizprosnimi pogoji arbitrarnega odločanja izsiljena zaradi kvasarij v slovenskem memorandumu – odločitev v Final Award komaj skriva tribunalovo zaničevanje od Slovenije prejetih »argumentov« !

Bog nam pomagaj!  Amen.