PODPRI NAS

Ljubljana, 14. februarja 2018

Spoštovani!

PROŠNJA ZA DONACIJO

Slovenska nacionalna stranka gre letos na državnozborske volitve, z namenom in prepričanjem da ponovno vstopimo v slovenski parlament.
Glede na minimalna finančna sredstva, ki jih stranka dobiva iz državnega proračuna, banke pa nam niso pripravljene odobriti kredita, je edina možnost pridobitve finančnih sredstev donacija.
Zato se obračamo na vas s prošnjo, da donirate Slovenski nacionalni stranki vsoto, ki jo določite sami. Finančna sredstva bomo porabili za vodenje predvolilnih opravil, ki že potekajo in volilne kampanje, ki bo potekala ves mesec maj, do volitev v juniju 2018.
V času prepotrebnih predvolilnih opravil je potrebno izdelati reklamni material, plakate, pripraviti spote in vse ostalo brez česar ne gre. Za uspešno volilno kampanjo pa je potrebno zagotoviti sredstva za namestitev plakatov, zagotovitev plakatnih mest, plačila medijskih objav, plačila intervjujev in podobno. Ker stranka nima dovolj lastnih sredstev za primerno izvedbo vseh predvidenih in pripravljenih dogodkov, vas naprošamo za donacijo v poljubni višini, ki jo nakažite na račun številka:
SI 56 0202 1001 0998 936 odprt pri NLB d.d. Ljubljana, poslovalnica Medvode.

Za ugodno rešitev prošnje ze vam najlepše zahvaljujemo.
S prijateljskimi pozdravi

Zmago Jelinčič Plemeniti
Predsednik

DONIRAJ TUKAJ